Eric, Maaike, Enola, Dieteke, Martijn, Emma, Isa, Elsa, Merlijn, Feline en Jens

14 augustus 2016

Wij hebben genoten van een heerlijke vakantie van 2 weken in Château Les Brocs. Wij waren er met 4 volwassenen en 7 kinderen Wat een mooi huis in een prachtige omgeving! Deze vakantiebestemming ziet er in het echt nog mooier uit dan op de foto’s op de website.

Het huis zelf is erg ruim en van alle gemakken voorzien. Zelfs met een grote groep is er nog genoeg mogelijkheid om je even terug te trekken in een van de ruimtes, wel zo lekker als je even tot rust wil komen. Van alles dat je nodig hebt is er meer dan genoeg. In principe heb je alleen je kleren en zonnebril nodig, want beddengoed, handdoeken, etc zijn er al. Alles netjes en schoon. En mocht je een was willen draaien dan is er een wasruimte (zelfs met koffie/thee apparaat zodat je niet helemaal naar beneden hoeft tijdens het wassen/strijken). De slaapkamers hebben goede bedden en elk een eigen moderne badkamer.

De keuken heeft ook alle voorzieningen en er is een opbergruimte met extra koelkast/vriezer zodat je makkelijk alle boodschappen kwijt kan. Op de bovenste etage is een (zeer) grote ontspanningsruimte met TV, tafelvoetbal, sjoelbak en bordspelen. Op het perceel van het huis staat ook nog een zwembad. Heerlijk om af en toe een duik te nemen en af te koelen. De omgeving is een plaatje met als hoogtepunt het riviertje en de waterval die langs het huis lopen. De kinderen hebben er zich uren/dagen in vermaakt.

Het bos onder aan de waterval voelt alsof je in een sprookje loopt (of Lord of the Rings zoals wij het noemden). Je kunt prima wandelen of fietsen in de mooie omgeving. Vers brood en boodschappen halen in Tulle is prima te doen (4 km lopen of 10 min met de auto). Op 15-20 minuten rijden is het mooie meer van Seilhac, met strand. Wij hebben niet veel trips gemaakt naar andere bestemmingen. Het huis en omgeving hadden al genoeg om ons 2 weken te vermaken. Langer had ook gemogen.